Για παραγγελίες καλέστε μας στο 2103316824

Cart

Όροι Χρήσης – Επιστροφές

ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.boubouki.gr. Κάνοντας χρήση της ιστοσελίδας μας, συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με όλους τους όρους που αφορούν στη χρήση της.

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας μας ή άλλων εταιριών που νομίμως μας έχουν παραχωρήσει τη χρήση τους και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και του ευρωπαϊκού δικαίου καθώς και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση υλικού της ιστοσελίδας, χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια της εταιρείας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ και ΑΠΟΡΡΗΤΟ

Το www.boubouki.gr , αναγνωρίζοντας την ανάγκη ασφαλείας των συναλλαγών αλλά και των προσωπικών σας δεδομένων, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα:

Όλα τα στοιχεία που παρέχετε στο www.boubouki.gr προκειμένου να ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας, είναι απόρρητα. Βεβαιώνουμε ότι θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από την εταιρία μας ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της παραγγελίας σας. Η εταιρία δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αν αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Αν επιλέξετε να εγγραφείτε ως χρήστης (register) στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας μας χρησιμοποιείτε δύο κωδικούς, τον Kωδικό Εισόδου (Username) και τον  Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password). Το www.boubouki.gr σας δίνει τη δυνατότητα να μεταβάλετε τον Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε, για λόγους ασφαλείας.

Η εταιρεία μας έχει προβεί σε διαδικασίες που προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που εισάγετε στην ιστοσελίδα μας, χρησιμοποιώντας τεχνολογία SSL – Secure Socket Layer.
Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα, η συναλλαγή σας διασφαλίζεται από το σύστημα ασφάλειας και σε καμία περίπτωση δεν θα υπάρξει περαιτέρω χρέωση πλην του ποσού που αντιστοιχεί στα προϊόντα που έχετε αγοράσει.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

To boubouki.gr δε φέρει καμία ευθύνη για απαιτήσεις αστικής ή ποινικής φύσεως, ούτε έχει υποχρέωση αποζημίωσης σε περιπτώσεις:

  • τεχνικού σφάλματος ή απλής αμέλειας
  • μη επιτρεπόμενης παρέμβασης τρίτων σε προϊόντα ή υπηρεσίες ή πληροφορίες
  • αδυναμίας παροχής υπηρεσιών υποστήριξης
  • διακοπής λειτουργίας της ιστοσελίδας
  • ζημιών που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη παραγγελίας
  • καθυστέρησης εκτέλεσης κάποιας παραγγελίας
  • για λάθη στα δεδομένα που εισάγει ο πελάτης
  • για τυχόν λάθη σε τιμές ή χαρακτηριστικά προϊόντων

Επίσης, η εταιρία δεν φέρει ευθύνη για τη μη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος, παρά μόνο για την έγκαιρη ενημέρωση του πελάτη σχετικά.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Εάν το προϊόν δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις θα επιστρέφεται στον αποστολέα με δική του χρέωση. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση καλέστε μας στο 2103316824 .

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας για οποιονδήποτε λόγω, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3316824 . Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 3316824 ή να στείλετε email στο: [email protected]

Εγγράψου στο Newsletter του boubouki.gr

Ενημερώσου & κέρδισε πολλά προνόμια!